I etap diasfery

Muralu, czy ci nie żal?
Artystyczne sąsiedztwo

Jakby mało było tego, że część mieszkań w Diasferze ma okna z widokiem na park, zatroszczyliśmy się o to, by z naszej inwestycji można było obejrzeć coś naprawdę unikalnego. Ścianę naprzeciwko Diasfery ozdobiliśmy barwnym autorskim muralem, przygotowanym przez artystów Macieja Polaka i Martyna Gilla pod auspicjami łódzkiej Fundacji Urban Forms.

I etap
zakończony!

I etap Diasfery Łódzkiej to 199 mieszkań skrytych za stylową elewacją nawiązującą do tradycyjnych kamienicznych zabudowań Łodzi. Połączenie eleganckiej stonowanej kolorystyki ze starannie dobranymi materiałami wykończeniowymi daje wyrazisty, tchnący atmosferą miasta efekt.

Każdy, kto docenia detale, będzie zachwycony drobiazgowością, z jaką urządzone zostały przestrzenie wspólne Diasfery. Dołożyliśmy starań, aby były nie tylko miłe dla oka, lecz także jedyne w swoim rodzaju i głęboko osadzone w lokalnym kontekście.

Bliskość zarówno parku Źródliska, jak i łódzkiego śródmieścia, zapewnia ogrom dostępnych możliwości spędzania czasu wolnego – a parking podziemny i przystanki komunikacji zbiorowej w sąsiedztwie budynku to gwarancja, że łatwo dotrzesz także do dalszych zakątków miasta.

7
pięter
199
mieszkań
od 25 do 95m2
84
miejsca parkingowe